Lite helg

Ska väl berätta lite om helgen då :-) Har tyvärr inga bilder då vår kamera pajat igen, men ni som orkar läsa får använda er fantasi :-) Eftersom det hänt så mycket spännande... nope, inte det heller... massa mys dock!

Fredagen, Sveriges nationaldag, var otroligt härlig. Supervarmt och soligt nere i Semsåparken där det utlovats ankrace och sagotant och musik och flörsäljning av lotter och kaffe och kakfat ;-) Att musiken visade sig bestå av ett husband med tondöva äldre gentlemän gjorde inte ett dugg för det gjorde halva stämningen. Den som man hade när man var liten och spang runt på såna här tillställningar :-) Massvis med folk var där och vi hade sällskap av Emils tremänning Saga med föräldrar. På deras vita fina överkast satt vi och fikade medans barnen åt banan. Ja, visst lät det idylliskt? Och inte riktigt sant... Saga satt med oss och åt banan... Emil var överallt förutom på filten... Han stog och kastade stenar i storsjön, sprang och stal ankor (tillhörande racet) som han försökte kasta i storsjön, sprang fram till varenda hund och jag vet inte hur många gånger jag tappade andan under tiden vi var där på grund av hans upptåg, men det gick ändå förhållandevis bra. Jag fattar bara inte hur han kan springa rakt in i en massa på 100 pers och inte en enda gång vända sig om för att kolla vart jag är?  Var lika när vi var på Ikea sist.. huxflux var han borta och hade sprungit bort (tillbaka ca 30 meter) till en sån barnmonitor med pysselgrejer, bara satt och kikade... inga bekymmer i världen... För att han är trygg och vet att vi har koll, eller för att han inte fattar att han kan komma bort på riktigt???
Aja... efter vi gått från Semsåparken avnjöts pizza på en svettig och varm pizzeria, men lika gott ändå, sedan drog vi ner till Göviken för att doppa fötterna. Hann prata, busa med barnen och inse att göviken inte är fräschaste badplatsen... men den duger ju att sola på iaf!

Får fortsätta imån, kom på att jag ska måla 5 st askar tills utsparken för 5åringarna, och nu är kl 22.50...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0