Gudmor och gudfar

Jo, igår när jag och Meja åkte till Mian så var det för att fråga henne om hon vill vara gudmor till lillflickan min. Så vi överlämnade ett litet brev och hoppades att hon skulle svara ja och det gjorde hon :) Hon blev mera än glad kan man säga :) Så nu kommer min fina vän Maria även vara en viktig person i min dotters liv och det känns väldigt bra måste jag säga! Maria är den vän som funnits längst i mitt liv (har flyttat 4647658769 gånger...) och till hösten firar vi 10 år :P Iaf så har hon under denna tid alltid lockat mig att skratta. Och prata, herregud så vi kan prata! Och det är precis det jag hoppas att Meja kan göra med henne, skratta och prata, så mycket som hinns med :)

Gudfar till Meja blir Patrik, i folkmun även kallad trumpinnen. En gammal vän till Johan och en mycket fin människa som alltid har världens leende på läpparna när han träffar våra barn. Även det känns precis så bra som det ska göra :)

Att Emil och Meja får olika gudföräldrar beror inte på att något är fel, mycket värt att nämna så ingen får för sig fel saker!! Emil har min syster Martina som gudmor och Johans bror Jens som gudfar. Det är HANS gudföräldrar. HANS viktiga personer, och jag önskar verkligen att han framöver kommer känna att de är HANS egna speciella gudföräldrar. (Vem fan är Hans undrar någon?)

Precis så önskar jag även att Meja kommer känna för SINA gudföräldrar. Att de är HENNES :) Därav har de fått olika gudföräldrar. Och för oss så blir det precis vad vi önskar för våra barn.

Och snacka om att jag är lycklig över detta.
Att båda mina barn har så fina människor i sina liv.



Kommentarer
Postat av: Elin

Åh, hon ser verkligen ut som en liten docka! Vill se mer :-) Och nästa gång ni åker till Ikea måste ni dricka kaffe hos oss. Sådetså. KRAM!

2009-12-22 @ 10:17:54
Postat av: Kamilla

Nu känner jag mig dum, jag trodde att det var vanligt att man hade olika gudföräldrar till sina barn, i min familj så har inte någon samma gudföräldrar som sina syskon.

Hoppas att allt är bra med dig och familjen.

2009-12-22 @ 12:39:09
URL: http://www.mittens.se
Postat av: Tess

Åh vad kul för Mian och Patrik =) Vilken ära... kram kram

2009-12-22 @ 21:51:53
Postat av: Anna-Karin

Våra barn har samma gudmor men olika gudfäder.

Gudmodern är den som är mest engagerad i barnen. Gudpapporna har nog glömt bort att de har gudbarn.

Jag är också gudmor men glömmer oftast bort honom.

Det där med gudföräldrar har ju inte samma betydelse längre och är mer som en symbol bara.

God fortsättning på julen.

// Anna-Karin

2009-12-25 @ 12:23:10
Postat av: Caroline Hanning

Vi har oxå olika till barnen men tyvärr känns det inte riktigt som att dom fyller sin funktion)=

2010-01-05 @ 14:58:18
URL: http://caroline-hanning.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0