Kanske...

... har bebis trillat ner ett späpp nu? Likt en polett i myntinkastet... Jag slet som ett djur, med svärmor som arbetsledare, i 4 timmar idag. Kände att det tog emot flera gånger, men eftersom hon sliter dubbelt så hårt och dessutom har ont i rygg, armbåge och knä samtidigt, så känns det inte som att jag har varken rätt att gnälla eller ge upp så lätt... Men när vi var färdiga så trodde jag att jag skulle ramla ihop en stund... Magen sved konstant i en timme nedtill, och sedan bökade bebisen på så mycket nedåt att jag satt och hoppade högt 70 gånger kanske... ont gjorde det iaf... när jag lägger mig senare (i vår ny-vitmålade, monterade, nybäddade säng som nu står I sovrummet) får jag försöka känna efter om hon sjunkit ner... vore så dags i alla fall!!!!

Läste ngnstan att bebis nr två brukar komma ca 2-3 dagar innan bebis nr ett... I morgon är det 3 dagar kvar...
Någon som vågar sig på en gissning? Följer hon mönstret, är hon punktlig som storebror eller får vi vänta tills hon fattat galoppen att det är dags att komma så lagom sent?

Efter allt jobb idag så fick jag besök av Mian. Vi ses alldeles för sällan nu och när det väl blir av har vi så mkt att prata om att det känns som att vi avbryter i förtid när det är dags att säga hejdå. Men idag hann vi med en hel del, både prata, äta på stan och kika lite på marknaden. Gjorde en av våra klassiker och åt på Via grande, vegetarisk taco såklart :) Blev lite fullt runt bordet då vi sällskapade med våra familjer, så Johan, Jens Emil och Tuva åt oxå gott ikväll, men det är ju som de säger, finns det hjärterum så finns det stjärterum :) Saknar lite tiden får 10 år sedan, då vi kunde sitta i timmar och äta, dricka kaffe, prata och röka(!!!) inne på ViaGrande... those were the days!!

I morgon blir det mera jobb, denna gång hos svärmor, vi utför byteshandel ;) De har köpt en halv älg till, så det blir till att karva, skära och rensa bitar och väga och paketera för min del... Hade roligt sist vi gjorde samma sak, så jag ser faktiskt fram emot det! Sen får jag och Johan lov att fortsätta här hemma, tiden börjar som bekant att sina... snart är hon här :O

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0