Egentid

Har ju som bekant varit hemma med båda barnen hela veckan och ett av dem har haft smittsamma vattenkoppor så vi har hållt oss inne. Igår började det dock klia ordentligt i hela kroppen på mig! Johan har börjat nytt schema och jobbar varannan lördag och är därmed ledig varannan torsdag. Vilket gjorde att han var ledig igår, och deeeet behövdes!! Jag lämnade barnen och sambon hemma och åkte till stan ENSAM!

Hela tiden kändes det som att jag glömt något.. Rätt som det var fick jag hjärtklappning inne på H&M för att jag inte visste vart jag ställt vagnen... DOH..!! Den stod ju hemma! Tog en stund innan jag kunde koppla av.

Åkte in för att köpa de två ark vita papper som saknades till dopinbjudningarna samt kolla in rean på H&M, tänkte utnyttja rabattkupongen som kom på posten väldigt lägligt en stund innan jag åkte in :) 1,5 timme på stan fick jag för mig själv i lugn och ro... snacka vardagslyx!!! Och hem kom jag med reafynd! :)

Kändes fantastiskt med friskluft och att se lite andra människor än de vanliga på tvn... Att röra på kroppen lite istället för att trampa runt runt på våra 74 kvadrat... Fyra dagar inomhus utan att ens gå ut med soporna, blev lite too much!!

Så jag bjuder på några bilder från förra veckan, faktiskt senast jag tog en promenad, då var det -23 grader och underbar sol :) Visst längtar du upp till kylan Marty? ;)



Kommentarer
Postat av: marty

jaaaaa! jag längtar jättemkt!! :D

2010-01-23 @ 13:39:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0