Del 1

Glada barn före avfärd :)


Meja på tåget. Somnade i bilen på väg till stationen och sov sedan heeeela vägen genom Sverige i liggvagnsinsatsen. Vilken tjej hon är :)

Emil på tåget. Tittar på Lejonkungen och äter lite Ahlgrens bilar. Nöjd kille som ÄNTLIGEN får åka tåg :) Han tycker inte alls att det är konstigt, utan snarare häftigt, att somna i Östersund och sedan vakna i Herrljunga. Kl 23 somnar han pratandes, haha, och sover sedan tills jag väcker honom i Skövde, 20 minuter innan det är dags att kliva av tåget och träffa mamma och Tony som väntar på perrongen.

Trötta tjejer som är framme i Ornunga.
Emil åker med Tony till Vårgårda för att lämna moster Sophie på skolan. De tar sedan och äter en glass på McD och leker lite på lekplatsen där innan de åker hem. Jag och Meja passar på att sova lite undertiden, för även om barnen sov som änglar på tåget så hade jag svårt att komma till ro och sov bara 4 timmar. Men efter ngn timmes extra sömn på förmiddagen så var vi fit for fight igen ;)

Vi hälsar på i Närsbo hos min kusin Marie och lånar en bilkudde till Emil och en matstol till Meja. Roligt att träffa kusinen och barnens tremänningar. Här träffar Meja för första gången sin tremänning Jennifer. Sötgurkan som nu hunnit bli 7 år... Sist jag träffade henne var hon 4 år och kunde sjunga varje radiodänga utantill och sprang runt så hon lämnade fartränder på fotografierna :)

Efter lite fika hos kusinen så åkte vi hem till Ornunga igen och då kom min fina lillbror och hälsade på :) Roggan!! Snällaste killen som finns! Han visade Emil ett skåp som var fullt med Rogers gamla leksaker... och hur tror du Emil reagerade när han fick syn på alla grejer?! Micro Machines (exakt detta + minibilar i massor!), RÖSTSTYRD monstertruck, flygande spacecops-bil, massor av häftiga bilar m.m, m.m...

Den här bilen är sååå cool. Med röstkommandon som "Start the engines", "Blow the horn", "Turn on the lights", "Get going now" så startar bilen, tutar, blinkar med ljusen och kör omvartannat, beroende på vad Emil säger :) Och Emil är i leksakshimlen :)

Roger tar sin roll som morbror på fullaste allvar. Busar och leker med Emil, ägnar även tid åt Meja och gör detsamma, och här läser han Bamse för nöjd-Emil . Jag har världens bästa lillebror :)

Meja sover, som alltid när hon inte sover hemma i sin säng, hela nätterna i liggvagnsinsatsen, och det funkar hittills hur bra som helst. Gött att inte behöva släpa med sig en resesäng, det räcker med bilbarnstol och barnvagn... Men när hon blir äldre, dvs längre, så blir det förstås annorlunda :)

Tre meter utanför mammas ytterdörr står en hage med får. När vi är ute på gården så står de i en flock och iakttar oss. Nästan lite kusligt ibland, och ni som sett Hitchcocks Fåglarna förstår på vilket vis jag menar ;) Här står de och glor på Emil som gungar ....

Ja så konstigt som han gungar är det kanske inte så konstigt... ;)

Blåst bubblor har vi oxå gjort :)

Och spelat fotboll!

Och tittat på fina blommor :)
Kanske kommer mera bilder snart!
Saknar dig Johan! Grattis igen på födelsedagen <3

Kommentarer
Postat av: Helen

Vilka fina bilder du lagt upp! Ni ser ut att må gott och trivas:)

Hoppas vi ses så snart ni kommer hem:)

kram!

2010-05-29 @ 21:25:52
Postat av: tess

Åh vad ni ser ut att ha det härligt och ni är ju sååå fina :D

Puss på er...

2010-05-30 @ 13:44:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0