Vår helg

Idag är båda barnen hemma sjuka. Emil har feber och Meja har varit magsjuk lördag/söndag, så vi tar det lugnt hemma. Jag vabbar, och sparar ett par stämplingsdagar under tiden.

Helgen som gått har varit fin trots sjuka barn. Johan har varit i England på en av världens största flugfiskemässor och marknadsfört Fat Trout Explorer. Han kommer hem i morgon. Jag och barnen hade massor av planer för helgen men fick avboka allt... En sleepover hos svärföräldrarna på fredagen, en middag hos Kronbackarna på lördagen och ett barnkalas på söndagen... Så tråkigt... Det är ofta som barnen är sjuka på helgerna tycker jag... Sluta med det ;)

I torsdags fick vi finbesök, Maria och lille Melker som nu hunnit bli 4 månader. De renoverar sitt badrum så de fick kvarta här över helgen. Det gick ju bra tills Meja blev magsjuk, men eftersom de redan träffats och Meja bara kräkts (2 ggr) på dagtid när de varit ute på promenader så stannade de över helgen ändå. Och det har varit så roligt! Och full rulle från morgon till kväll. Inga barn sover samtidigt och de väcker varandra om vartannat, hehe, men det var kul att prova på! Nu har de åkt hem till hennes föräldrar för att spendera veckan i Bispgården och vi har åter igen hemmet för oss själva. Lite skönt att ha ett dygn för oss själva innan Johan kommer hem oxå. Emil gillar t.ex. att sova i vår säng när han är borta, men nu i helgen har vår säng varit utlånad till M & M så han har inte kunnat det ännu. Men inatt får han som han vill och då blir det bokläsning, och benbrottning och täck-krig... (Emil ligger och snurrar halva nätterna och snor täcket och kastar benen över mitt huvud...)

Solen skiner idag. Älska!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0