Krya igen

Vanligtvis såna här dagar då vi är hemma på grund av sjukdom och inte har något inbokat på förmiddagen, då kan vi kila runt här hemma i pyjamasbyxor tills efter lunch, och SEN börjar dagen.
Men idag vände vi på steken och pallrade oss in till stan (banken, postärende, och mathandling) vid 10 tiden och var hemma lagom till lunch. Riktigt skönt att komma hem och veta att man har gjort alla ärenden, och slippa veta att man ska iväg sen och måsta planera in sovtiden och mattider med det...

Kanske ska förtydliga att vi inte är sjuka längre men det kändes onödigt att gå på inskolning dagen före helg, så vi höll oss hemma, så ingen behöver tro att vi kutar runt med magsjukebakterier i matäffären osv... Mötte Sara på banken som vikarierar på barnens förskoleavdelning och hon tog en ordentlig omväg runt oss och skrattade... Tack för den pestpiken ;) Nu tillhör ju hon den mest magsjukerädda syskonskaran i världshistorien(haha Mari) också så ingen av oss tog illa upp, det var bara roligt :)

I helgen är Johan i Mariefred och jagar vildsvin. Nöff nöff. ( Här skulle det vara roligt med ett skämt om att han omger sig med likasinnade, men jag är snäll idag så jag låter bli ;) )
Jag och barnen har inga planer då vi reserverat helgen för sjukdom, men nu när vi alla är friska skulle det vara kul att hitta på något! Får se vad det blir :)


Kommentarer
Postat av: Suss

Såååå typsikt att han ska leka matcho-gris (hehe) när i hade kunnat komma hit och leka med oss på julgransplundringen ist....



2011-01-14 @ 23:22:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0